Alexandra har en tävling i sammarbete med amorspilar.se tom 5/2-2011


Denna gång fick 
Alexandra
 äran att ha en tävling
i samarbete med
amorspilar.se
som sponsrat priserna.

Var med och tävla du med !!!

Fakta om vinsterna som sammanlagt har ett värde utan 1046 sek:
INVIT Hygiene"Rengör dina sexleksaker hygieniskt efter varje användning. INVIT Hygiene är desinficerande och tar bort minst 99% av de vanliga sjukdomsalstrande bakterierna."
GIGI: "GIGI är en exklusiv och dynamisk vibrator i elegant och tidlös design. GIGI är ett specialiserat ”pleasure object” för den kräsne G-punktskonnässören av högkvalitativ silikon av det fastare slaget. Massagestavens iögonfallande form, omsorgsfullt skulpterad för direkt tillgång till G-punktens mystik, andas en känsla av nervpirrande potential till sinnlig vällust. Fem förprogrammerade vibrationsprogram för den integrerade vibratorn, konstruerad för maximal styrka med minimalt ljud, garanterar ett nyanserat utbud av djuplodande massage."
Personal Moisturizer: "Personal Moisturizer från svenska LELO är ett högkvalitativt vattenbaserat glidmedel på stilfull pumpflaska av glas. Glidmedlet är oparfymerat, ej smaksatt och är berikat med Aloe Vera, vilket bidrar till ett skonsamt glidmedel. Personal Moisturizer är kompatibel med alla typer sexleksaker och kondomer."


Ojoj ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0